31.01.2012

Efter morgonens sysslor så mådde jag plötsligt väldigt illa. Det resulterade i otrolig krampaktig smärta i mage/rygg och att jag spydde. Så jag spenderade dagen med att vara magsjuk och när mamman kom tillbaka från jobbet så visade det sig att hon också var sjuk med feber, illamående och hosta. Stackars oss! Eller snarare stackars henne, för jag mår redan bättre. Hade något liknande i December och repade mig precis lika fort, men jobbigt var det ändå. När jag gick ned för att lämna min tekopp idag, så möttes jag dock av ett stort paket från Interflora adresserat till mig! Det var en bukett med lila orkidér från Daniel och mitt hjärta bara smalt. Dem står nu i en vas vid fönstret och ser fantastiska ut.

29.01.2012

Imorse föll årets första snöflingor och även om dem försvann så fort dem nuddade marken, så kändes det ändå väldigt härligt. Mindre härligt är det faktum att det är så otroligt kallt inomhus nu, det känns bokstavligen som om jag sitter utomhus. Men det är okej, jag har tillåtit mig själv att göra ingenting idag och bara ligga och kura under täcket. Det har varit precis vad jag velat göra, så det har inte gått någon nöd på mig eller mitt humör. Idag är jag glad och mår bra, precis som det ska va'! Jag kom precis ur duschen, som idag inkluderade en hårinpackning från Davines som mamma gav mig i julklapp (tack mamma) eftersom att det kändes som om det behövdes. Nu ska jag återgå till att njuta av min eftermiddag innan det är dags att laga middag och få iväg pojken till scouterna senare ikväll.

27.01.2012

Idag har varit en väldigt upp och ned dag, men det känns som att den börjar arta sig nu. Förutom att jag råkat göra illa roten av mitt lillfinger genom att böja fingret för långt bak, men det finns ingenting att göra åt saken så tänker försöka fokusera på annat än smärtan. Idag har bestått av strålande solsken, regn och hagel (mycket speciell kombination) men även en massa tvätt. Tvättat sängkläder och handdukar hela dagen lång! Snart kommer familjen tillbaka, då får jag betalt och sedan kommer Daniel och hämtar mig. Ikväll ska vi nämligen ut och fira med James och eventuellt James bästa vän Dan, på Wetherspoons i Kingswood. Imorgon ska Daniel på fotboll och jag ska träffa en annan Svensk Au Pair som heter Sofia för lunch och därefter ska jag nog shoppa lite. På Söndag blir det Sunday Roast Dinner, fast till lunch, eftersom att jag har köpt ett Groupon erbjudande - 2 rätter för 2 personer för £9 och det gäller bara 12-17. Men det ska ändå bli mysigt att få gå ut på restaurang!

26.01.2012

Att sitta barnvakt igår gick alldeles utmärkt, han spenderade mycket tid hos grannen (som är hans bästis) och när det var dags för badet och sängen så uppförde han sig och det var inget tjafs. Han var till och med så duktig att han fick ett klistermärke på sin "Sticker chart"! På sin "sticker chart" så samlar han på klistermärken som han får när han varit extra duktig här hemma eller till exempel fått en commondation (det får man efter 5 meriter) och när han har samlat ihop 10 stycken, så får han £10 att lägga i sin sparbössa eller köpa leksaker för. Oftast blir det bara ännu mera lego! Idag så har jag inte gjort mycket, städat lite, tagit hand om disken och pluggat. Jag och James träffades som vanligt kl 13 (börjar bli en liten tradition) för en promenad men det började hagla och ösregna innan vi hann mötas, så vi tog några varv inne på Morrisons innan vi vågade oss ut. När vi var därinne så köpte James citron och russin-pannkakor och chokladägg som vi smaskade på när vi vandrade runt och pratade om framtiden. Vädret har ändrat på sig ungefär varje timme, varvat med ösregn och strålande sol. Kanske det är därför jag känner mig lite knepig just nu. En annan sak som får mig att känna mig lite knepig är all denna framtidsångest! Jag är otroligt stolt och nöjd med mitt unconditional offer för att plugga Education Studies: Development and Learning men hur vet man att det är verkligen vad man vill göra? Igår föreslog min syster att jag skulle plugga Juridik och efter att ha kollat kursupplägget så insåg jag direkt att det inte alls var min grej. Att jag prompt vet vad jag inte vill göra, betyder det att detta faktiskt är vad jag vill göra? Jag trivs otroligt väl i Bristol, kursen verkar intressant och dessutom så har jag många valmöjligheter för min framtid om jag väljer den. Jag behöver alltså inte ha bestämt mig nu, vilket för mig känns otroligt skönt. Tankarna vandrar mellan Educational Psychologist (det kräver en doktorexamen i slutändan) eller kanske lärare för barn med speciella behov. Jag vet inte. Det enda jag vet är att jag tror att Education Studies: Development and Learning är en kurs jag skulle trivas med. Och om inte, då får man ta det då.

25.01.2012

Efter en underbart rolig kväll med Daniel igår, så kan jag inte sluta sitta och längta efter helgen! Det var en typisk tonårsflamsig kväll med "Varför slår du dig själv?" (alltid min hämnd när han försöker kittla mig) och en massa skratt och prata om allting och ingenting. Det är vad jag kommer att motivera mig själv med om pojken är besvärlig ikväll när jag ska sitta barnvakt! Jag ska nämligen laga middag, det blir nog hemgjorda köttbullar med makaroner, och sedan även natta honom - vilket inte är det lättaste då han är väldigt fäst vid sin mamma. Men jag ska nog lyckas lura honom i säng i tid, jag har gjort det förut. Men först så ska jag åka in och träffa en tjej som heter Alice, vi ska nämligen äta lunch ihop på Wetherspoons och jag är peppad på att få komma iväg och göra något! På tal om att komma iväg, imorgon är det jag och Daniel som bokar en resa till Valencia i slutet på Mars (jag har en vecka ledigt då familjen är i Österrike) och jag är redan otroligt exalterad! Det blir fem dagar med boende mitt i Valencia.

24.01.2012

Idag så hade jag två stolta ögonblick: det första var när jag trotsade det grå vädret och gick till Morrisons för att återvinna plastflaskor och plastkassar. Det andra var när jag lyckades laga en riktigt god wok till middag! Den bestod av kyckling, nudlar, paprika, broccoli, morötter och lök. Mumsigt! Jag har också anmält mig till UWE Undergraduate Open Day idag, som är den 4e Februari, och det ska bli kul att få kolla runt på skolan som jag tänker gå på (trots att jag inte fått alla mina svar än). När jag ändå pratar om saker jag gjort, så kan jag nämna att jag läst första kapitlet i "Personality - Theory and Research" som är boken för Personlighetspsykologin och det var ganska tråkigt! Kan dock bero på att ämnet inte vara något vidare roligt, så jag hoppas fortfarande på ett mer intressant moment än det föregående. Nu ska jag göra mig i ordning, för ikväll ska jag träffa Daniel. Imorgon har han nämligen scouter och jag ska sitta barnvakt.

23.01.2012

Jag är i ett sådant otroligt lyckorus just nu, ingenting kan få mig på dåligt humör! Jag fick ett unconditional offer från University of West England! Det betyder att jag slipper göra några prov eller bättra på mina betyg (vilket är väldigt ovanligt) för att få komma in på den utbildningen som jag sökte och jag är överlycklig. När jag läste det beskedet så kunde jag inte sluta gråta, jag är så lättad och glad på samma gång, det blir översvämning av positiva känslor inom mig! Det är också en otrolig push för självkänslan då allt mitt slit för att komma in har lönat sig - allt jag åstadkommit är mer än tillräckligt och det är en fantastisk känsla. Idag mår jag grymt jävla bra.

23.01.2012

I skrivandets stund så håller jag på att avsluta en sjuk god klementin! Jag har just läst ut "The Pact" av Jodi Picoult, som än lite segdragen på sina ställen, var riktigt bra och otroligt spännande framåt slutet. Idag börjar Moment 3 på Psykologin, som är Personlighetspsykologi och det ska bli jätteintressant! Den delen pågår fram till mitten av Mars, sedan påbörjas Social Psykologi istället. Jag har precis läst igenom upplägget och det blir annorlunda men kan ändå vara bra tror jag. Det kommer att bli två kapitel i veckan och tre duggor för att sedan avslutas med en tentamen. Att läsa på distans är inte så jobbigt som jag hade trott, men jag skulle nog aldrig få för mig att läsa ett helt program på distans eftersom att det för mig skulle bli svårt att organisera det hela på ett bra sätt.

22.01.2012

Efter världens långsammaste vecka så försvann helgen i ett nafs! Helgen som jag hade längtat efter och sett fram emot så mycket, känns som om den knappt existerat vid det här laget. Hur som helst, i Fredags så mötte vi upp James och hans vänner på Wetherspoons och där blev jag bjuden på en kanna(!) med någon lila cocktail i (smakade som en blandning mellan vindruvor och körsbär, ingen höjdare). Daniel och jag var med dem i ca 2 timmar innan Daniel blev yr och trött, då åkte vi tillbaka till honom igen. Förhoppningsvis så hade dem en grym kväll! Igår så besökte vi Snuff Mills, som var en enorm park med vandringsleder och en flod som flöt igenom den. Eftersom att solen sken, så var det en utmärkt dag för en liten vandringsutflykt! Kvällen spenderades med pizza, godis (från Karamellkungen!), chips, läsk och nötter framför Family Guy och sedan filmen Role Models. Det var en typisk tjockiskväll och vi njöt till fullo. Idag besökte vi först Arnos Vale Cemetery, som är en uråldrig Viktoriansk kyrkogård med vackra byggnader och cirka 300 000 gravstenar av alla dess slag. Solen sken även idag, så det var en intressant och vacker promenad. Vi åkte sedan tillbaka till Hanham, där Daniel bor, och åt lunch och vilade lite innan vi begav oss till Hanham Common för ytterligare en promenad. Nu är jag tillbaka hos familjen och känner mig otroligt sömnig trots att klockan bara är 18!

20.01.2012

Nästan helt frisk och otroligt taggad! Ikväll blir det utgång för att fira James och jag tror vi blir ca 17 personer, så jag är jättepeppad över att få gå. Speciellt då det är jag som tjatade på honom att han borde fira sin 19-års dag. Just nu sitter jag och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar, så att jag kan hänga upp tvätten som mamman bad mig om innan hon gick. Sedan tänkte jag hoppa in i duschen och så smått börja fixa inför ikväll och den stundande helgen! Jag vill gärna ha med mig så lite som möjligt till Daniel, så försöker få det mesta avklarat innan jag åker in för att möta honom om några timmar. På tal om att åka, idag är det exakt tre veckor kvar till jag och Daniel flyger hem till min älskade familj! Jag saknar dem massor och jag är otroligt exalterad över att få fira min 20-års dag med alla jag tycker om där hemma.

19.01.2012

Idag mår jag som bäst! Eller, jag gjorde det i alla fall fram till middagen ungefär. Jag vaknade denna morgon och medan jag låg under täcket och kände efter hur jag mår, så kände jag följande: ingenting värker eller krampar - jag är bara väldigt trött. Så när morgonsysslorna var avklarade, så tog jag en fantastisk tupplur! Sedan var jag igång, jag var sprudlande glad under hela dagen! Jag träffade James och vi tog en oplanerad promenad och hamnade i Staple Hill (mysigt område), dock började det ösregna när vi var där. Vi gömde oss under ett stort träd i en fin park och sedan inne på biblioteket, efter närmare två timmars promenad så bestämde vi oss för att det var dags att vandra tillbaka. James bor inte där jag bor men eftersom att jag inte kunde hitta, så fick han följa mig till Morrisons ändå. Sedan kom jag tillbaka och kröp under täcket för att slippa lunginflammation, pojkens pappa var här ett tag (han är här på tisdagar och torsdagar) så jag behövde bara rycka in när han hade åkt och det var dags att laga middag. Nu halvligger jag i sängen och har väldigt ont i magen medan jag känner mig fullständigt slutkörd.

18.01.2012

Tydligen har jag en inflammation på yttre hörselgången, vilket är sjukt smärtsamt och den smärtan har spridit sig ut i käken. Jag har också kramp i livmodern efter doktorn försökte få in hormonspiralen (det misslyckades i brist av lokalbedövning, så måste till en annan klinik). Denna vecka är verkligen inte min vecka och hur mycket jag än försöker att muntra upp mig själv, så är jag bara allmänt gnällig. Febern har dock försvunnit, så jag är inte lika slutkörd som jag var innan och jag jobbar ändå - bara i långsammare takt och med mycket mer vila än innan. Daniel är ett stort stöd och mormorn är här idag också, så jag har inte behövt ta honom till skolan (trots att mamman är i Southampton) vilket är skönt. Alla är väldigt omtänksamma och snälla men jag vill mest att smärtan ska gå över, för jag har tröttnat på att vara sjuk och må dåligt. Speciellt då James födelsedagsfirande är på Fredag och jag vill verkligen gå!

16.01.2012

Tredje öroninflammationen sedan i Juni, detta börjar verkligen gå mig på nerverna. Eftersom att jag ändå ska förbi doktorn imorgon (för att sätta in hormonspiralen), så tänker jag försöka boka en tid i receptionen för att få dem att titta ordentligt på mina öron/näsa/hals, vart  nu problemet sitter. Jag har fått nog av öroninflammationer, det är smärtsamt och frustrerande! Känns som om jag alltid är sjuk, men jag har aldrig tid att vara sjuk, och jag har svårt att sova. Det är vid sådana här tillfällen jag längtar hem till mamma och pappa, som alltid har lösningarna på alla fysiska problem. Mamman är och jobbar i Kent, men som tur är så är mormorn här och hjälper till och just idag är hon guld värd för jag orkar ingenting och öronen värker.

15.01.2012

Åh, vilken helg! Jag och Daniel gjorde inte Troopers Hill förrän på Lördagen men det var den perfekta tiden att göra det på, eftersom att det var strålande solsken och ca 2+ ute. Troopers Hill var inget mer än en stor kulle med en skorsten på, men därifrån hade man utsikt över Bristol och det var en väldigt härlig plats! Därefter släppte han av mig för att träffa dem andra Au Pairerna, då vi skulle ha en massiv fika. Vad jag trodde skulle vara ca 5 personer, visade sig bli 18 personer och folk måste ha undrat vad vi höll på med! 16 av oss hamnade till slut på Starbucks och där satt vi alla i någon timme och fikade innan vi bestämde oss för att bege oss till Clifton Suspension Bridge. 10 av oss gick dit (tog närmare en timme) och hade det väldigt roligt på vägen också! Väl framme vid bron så fick vi se en fantastiskt solnedgång över bron och vi gick över den på vänster sida och tillbaka på höger sida, för att sedan vandra upp till Observatory Tower som ligger precis vid bron. Där uppe hade man en ännu bättre utsikt och jag tror vi alla var nöjda med vår lilla utflykt. Därefter så började vi dela på oss för att gå hem, det slutade med att jag gick med Alba och Margaux eftersom att dem var dem enda två som skulle tillbaka till Cabot Circus igen.
På kvällen så var jag och Daniel på Pub Quiz med hans vänner och jag lyckades bidra med vad Marilyn Monroe's riktiga namn var, så pluspoäng till mig! Idag åkte vi till Castle Combe som är en pytteliten uråldrig by i Wiltshire, som om än väldigt söt, inte var mycket mer än ett par gamla (fina) hus. Vi åt sedan lunch på Blue Bowl och avslutade dagen framför Family Guy.

13.01.2012

Det är Fredagen den 13e och jag är äntligen fri från febern! Det ska firas med en promenad i solskenet tänkte jag, har nämligen rensat min garderob och ska lämna iväg en påse kläder till Oxfam. Idag känns livet allt bra härligt och jag har en intensiv men rolig helg framför mig, som börjar redan i eftermiddag! Vid 17-tiden så ska jag åka in till Daniel, för att göra honom sällskap hem från jobbet och efter lite middag och lite vila, så ska vi bege oss till Troopers Hill i Kingswood, som tydligen ska ha en fantastisk utsikt över Bristol. Efter mitt äventyr med James, så har jag blivit ännu mer sugen på att bege mig upp på alla kullar häromkring. Imorgon ska jag möta upp en hel bunt andra Au Pairer (bland annat tre Svenskor som jag inte träffat tidigare) för att fika, vilket ska bli jätteroligt då majoriteten av dem som dyker upp är folk som jag inte träffat innan! Efter det tänkte jag gå och kolla lite på kläder, då jag saknar klänningar som funkar under höst/vinter-halvåret. Lördag kväll spenderas i vanlig ordning på månadens Pub Quiz med Daniel och hans vänner, vilket oftast är väldigt roligt - speciellt när jag kan bidra med lite kunskap. På Söndag så ska jag och Daniel åka ut till Castle Combe som tydligen ska vara en urvacker liten by i Wiltshire (ca 30 minuter härifrån), där ska vi vandra runt och äta lunch. Jag har redan börjat tagga till för denna helg!

12.01.2012

Idag är det exakt en månad kvar till min 20-års dag och efter några dagar fyllda med feber och dåligt humör, så försöker jag nu tagga till på riktigt! Jag har en toppen helg framför mig och snart kommer Daniel att hämta upp mig, har inte träffat honom ordentligt på hela veckan eftersom att vi båda varit upptagna, så det ser jag fram emot. Dessutom så mår jag äntligen lite bättre efter att ha mått ganska uruselt idag, jag har en feber som vägrar att släppa och en ständig huvudvärk. Men nu har febern gått ned och huvudvärken är borta, så jag är glad igen! En annan sak som gör mig glad är att om 29 dagar är jag och Daniel på väg tillbaka till Sverige igen, en helg som jag ser fram emot grymt mycket. Först och främst för att jag får träffa mina vänner, mina släktingar och min familj men också för att Daniel också får göra det, och vice versa såklart. Men sedan är det ju också min 20-års dag, så det är ju inte helt fel att få fira denna hemma med alla människorna jag bryr mig om. En vecka senare så firar jag den igen här i Bristol med alla människor jag tycker om här, det ska bli grymt roligt!

11.01.2012

Jag hade inga nyårslöften i år, för jag brukar sällan kunna hålla dem eller ens komma ihåg dem. Däremot så har jag länge klurat på hur jag vill att denna vinter/vår ska se ut för mig, vad jag vill åstadkomma och lyckas med. Anledningen till att det inte sträcker sig längre än till sommaren, är för att min sommar kommer att se annorlunda ut med ett annat jobb och stora förväntningar och förhoppningar inför den stundande Universitetshösten. Dock betyder det inte att jag inte vill fortsätta på samma spår under sommaren, det betyder bara att vissa saker kanske läggs åt sidan ett tag - speciellt då jag byter land att bo i några månader. Jag har skrivit ned några punkter som jag vill jobba på, allt från det ytliga som att ta hand om min hy och mina tänder bättre (vilket jag i och för sig har jobbat på i några månader nu), till det ekonomiska och sociala; spara mera pengar och vara mer social, till det akademiska - lägga ned mer tid på skolan och till det viktigaste (för mig) som handlar om att utvecklas som människa. Detta kommer att ske på olika vis; till exempel så har jag slutat gå på p-piller för att slippa ständiga humörsvängningar och nedstämda perioder, jag försöker också ändra mina matvanor för att slippa ont i magen, huvudvärk och känslan av att jag är "tjock" men jag ska också börja gymma igen för att få ut mina frustrationer, få mer energi och bli mer bekväm i min kropp. Jag vill även jobba på att utveckla dem personlighetsdrag hos mig själv som jag faktiskt gillar, såsom att jag kan vara generös, omtänksam, hjälpsam, snäll eller till exempel uppmärksam. Jag hoppas att om jag fokuserar mer på att utveckla vad som är bra, så kanske det jag tycker är mindre bra (som nog har en hel del att göra med att jag gått på p-piller i fem år) försvinner med tiden. Jag tänker också försöka fokusera mer på vad som är bra, och mindre på vad som är dåligt för i grund och botten så är jag en lycklig människa med ett riktigt bra liv. En fantastisk familj som jag älskar av hela mitt hjärta (och saknar nästan ännu mer), en chans att utforska ett annat land såväl som att upptäcka vem jag är utan den enorma pressen av IB, en pojkvän som är underbar gentemot mig och vänner som alltid finns där. Mitt liv är fantastiskt tack vare möjligheterna jag har och människorna som jag omger mig med och jag måste börja uppskatta det mycket mer.

10.01.2012

Hela dagen har jag varit övertygad om att det är Onsdag och även om dagen började bra, så har jag dem senaste tre timmarna inte gjort ett skit. Jag känner mig smått krasslig med en irriterande huvudvärk och ett illamående som så smått smygit sig på, vilket inte hjälper mitt humör direkt. Ikväll ska jag sitta barnvakt, vilket jag inte alls har lust med just nu, men förhoppningsvis är han snäll och med lite mat i magen så blir nog även jag på bättre humör! Jag hoppas även på att Daniel kan träffa mig någon timme ikväll eftersom att, trots att vi tog en promenad på hans lunch idag, så saknar jag hans sällskap. Dock har jag kommit i kontakt med många nya Au Pairer (beror nog på årsskiftet) och det känns väldigt kul! Redan i helgen ska jag träffa några av dem, då vi ska försöka oss på en massiv fika - vi får se hur den proceduren går.

Gott nytt år - Ung Cancer


09.01.2012

Första dagen på jobbet men även en dag fylld av trevliga överraskningar! Det var en lätt och trevlig morgon, som inkluderade en välbehövd tupplur (fast än jag vaknade utvilad imorse). Min vän James och jag hade bestämt att träffas vid 13-tiden och sagt och gjort, så gjorde vi även det. En promenad i parken blev ett äventyr mot en kulle vi såg i horisonten och efter ca 1 timme så var vi framme. Vi hade då gått vilse både till höger och vänster, men vi hade väldigt roligt på samma gång! Kullen var mer utav ett berg och hade en fantastisk utsikt över Bristol, dock blev vi extremt leriga när vi skulle ta oss ned för en liten stig från berget. Vi hade tur som inte ramlade i lervällingen dock! Efter två timmar så var jag tillbaka igen och tog en liten paus då jag var ganska utmattad efter den oväntade långpromenaden. När pojken var tillbaka från skolan så spelade vi ett spel som heter "Picteureka", som gick ut på att man vände på kort med en bild på och sedan skulle man hitta just den bilden på 9 olika brickor. Spelet gick i tre omgångar och det slutade med att det blev lika! Mamman har bett mig om att försöka få pojken att titta mindre på tv och vara mer aktiv, så jag började försöka med det redan idag även om det tog emot från hans sida. Sedan hade han scouter, så jag var fri från jobbet vid 18-tiden!

08.01.2012

Tre veckors semester är nu över och jag är fullständigt slutkörd. Jag ser verkligen inte fram emot att börja jobba igen imorgonbitti, fastän jag inte har något val. Jag har varit så trött och nedstämd på sistone, jag hoppas att bytet till hormonspiral kommer att ändra på åtminstone en av dem sakerna. Sedan är det upp till mig att komma ut lite mer, trots att vädret är kallt och rått. Fast just nu känner jag mest för att bli nedsövd och få sova till jag kan vakna upp och faktiskt känna mig utvilad och energisk igen. Om det någonsin kommer hända, det vill säga. Vintern känns redan som en oändlig historia av mörker och kyla! Jag saknar snötäckt mark, frusna nästippar och rosiga kinder. Jag vill inte påstå att jag har hemlängtan, snarare längtar jag efter något nytt. Något som kan ge mig ny energi, ny ork och ny vilja att göra bra ifrån sig.

05.01.2012

Mitt mål för idag är att försöka trivas och ha kul helt på egen hand, då jag vaknade imorse och kände mig uttråkad så fort jag fick upp ögonen. Dagens plan är att träffa Daniel under hans lunch igen, för att sedan gå på Arnolfini museet här i Bristol. Blir jag uttråkad efter det, så har jag en bra bok att läsa och förhoppningsvis så kan jag njuta av denna dag trots att jag kommer att vara ensam majoriteten av dagen. Måste erkänna att jag har frågat Angelica om ett eventuellt pubbesök ikväll, för att vi hade en så himla trevlig middag igår (ovädret till trots) och det är så skönt att hon bor på gångavstånd. Fishponds är inte så pjåkigt nu när man har en vän i samma område, det finns mycket att göra och vi kan göra det tillsammans utan att behöva betala dyra pengar för att åka in till stan. Det gör stor skillnad!

04.01.2012

Essän är avklarad och det ska firas! Med att dammsuga trappan och badrummet, så roligt ser min dag ut. Men jag tänker inte misströsta, för ikväll ska jag ut på middag med Angelica. Vi ska i och för sig ingenstans "fancy", utan bara upp till Wetherspoons här på gatan eftersom att vi båda antar att det är varmare där än vad det är i husen vi bor i. Lite andra glada nyheter är att jag har omorganiserat min helg litegrand och jag ska träffa Jessica trots allt och vi ska åka skridskor! Hennes förslag såklart, eftersom att jag inte kan åka skridskor längre men eftersom att hon är Engelsk så antar jag att jag inte ligger så dåligt till ändå. Blir jag fullständigt blåslagen så har jag en kväll med Daniel att se fram emot åtminstone, så jag ser fram emot min helg ännu mer nu. Ska bli roligt att få träffa lite nya människor och få testa nya saker! Jag blev också frågad om jag vill se RHCP i sommar och självklart vill jag det, så pengar till det står nu på önskelistan inför min 20-års dag (som infaller om ca 6 veckor).

It only takes a girl


04.01.2012

Ikväll kommer familjen tillbaka, så jag har städat upp (deras) röra här i huset genom att rengöra kök och badrum. Snart ska jag åka in för att träffa Daniel under hans lunch, vi ska nämligen gå och titta på piercingsmycken till min navel då jag tappade skruvkulan till mitt smycke igår. När jag kommer tillbaka så måste jag börja jobba på min essä som kommer bli en intressant utmaning då de har ett helt annat sätt att bygga upp essäer på än vad jag är van vid, speciellt gällande hur man refererar. Men jag har ca två veckor på mig, så det ska nog gå (hoppas jag). Jag vill gärna komma en bit på vägen, så att jag kan spendera helgen utan att plugga alls utan dåligt samvete. Har nämligen en massa roliga planer! Inte dem som jag nämnde tidigare men på Fredag ska jag träffa Anna, sedan ska jag och Daniel fira 5 månader ihop och på Lördag ska jag träffa James igen. Ska försöka träffa Sofia och Angelica också, men vi får hur se hur det går ihop rent tidsmässigt. Hur som helst, det blir en härlig vecka innan jag börjar jobba "på riktigt" igen med tidiga morgnar och allt annat som ingår.

03.01.2012

Idag är en sådan där dag då jag inte riktigt vet om jag ska vara glad eller ledsen, stolt eller missnöjd. Det har lixom varit en intressant blandning av dåligt och bra, misslyckanden och åstadkommanden, så jag kan inte riktigt bestämma mig. Men för att bena upp det hela för alla som bryr sig, så tänker jag stolpa upp det hela.

Bra saker:
- Jag har städat upp röran i huset
- Jag har gått till doktorn (dem ringde under julen)
- Jag har fått tid för min hormonspirals-insättning
- Jag klarade min sista quiz
- Jag lyckades vara ute när det inte ösregnade
(+ Jag ska träffa Daniel ikväll)

Dåliga saker:
- Jag kuggade min begreppstentamen
- Jag blev utsatt för en jobbig man på vägen tillbaka
- Fönstrena läcker in när det ösregnar och är storm
- Angelica blev tvungen att ställa in vår lunch-date

Okej, så det har hänt (ska hända) mer bra saker än dåliga men att jag kuggade min tenta med två ynka poäng gjorde mig upprörd. Fast å andra sidan så har jag en chans att göra om den senare i vår, så jag antar att jag får ta och leva med det helt enkelt. Så himla upprörd blev jag trots allt inte! Ibland har man motgångar och då får man helt enkelt bara försöka se livet från sin ljusa sida istället. Till exempel så har jag ju fortfarande en chans att bli godkänd i slutändan, det är inte slut än (som tur är).

02.01.2012

Första inlägget under 2012, känns som om jag borde imponera stort med allt som kommer att ske men jag ser inte ett årsskifte som en ny start. Livet tuffar ju vidare precis som innan, det handlar bara om att människor får för sig att det är nu det händer och så ska dem helt plötsligt göra något nytt (oftast äta sundare och börja träna) vilket sällan håller i sig speciellt länge. Fast jag är inte bättre jag, har nämligen dragit med mina gymsaker till Bristol och ska köpa mig en cykel är tanken - så att jag kan cykla till ett 24 hours gym i stan! Jag vet inte riktigt hur det kommer att gå men än ser det ljust ut. Jag sitter nu helt ensam efter att Daniel lämnat mig tillbaka hos familjen (som förövrigt inte är tillbaka förrän på onsdag), och känner mig otroligt trött. Har blivit många sena nätter sedan jag kom tillbaka till Bristol och i natt sov jag verkligen uruselt (en viss pojkvän stal täcket stup i kvarten), så jag är ganska slutkörd nu. Dock återgår inte pojken till skolan förrän på måndag igen, så jag ska nog hinna vila upp mig! Har en härlig vecka planerad med luncher med andra Au Pairer, måndagsdag med Daniel, ska träffa en ny tjej som heter Jessica och lite sådant. Och så ska jag plugga såklart, har en hemtenta och en essä att ta tag i, men det blir en bra vecka tror jag.

RSS 2.0